Swarovski Sieraden. Herfst / Winter Trends 2018 / 19: licht en schaduw

  • Geplaatst op
  • Door Agata Bralewska
  • 0
Swarovski Sieraden. Herfst / Winter Trends 2018 / 19: licht en schaduw

De nieuwste inspiraties en trends van Swarovski van dit seizoen herfst / winter 2018/19, richten zich op het onderwerp licht en schaduw. We zijn getuige van een samenleving die steeds meer verdeeld raakt met een neiging tot scheiding en uiteenlopende opvattingen. Het is een wereld waarin er geen zogenaamde "Grijze zone" is - het is een wereld van licht of schaduw waar alles zwart of wit, goed of slecht is. De wereld is gesloten en verdeeld in vier trends die dit seizoen domineren.

Funtasia trend:

grappig, bizar en creatief in tegenstelling tot het melancholische en rustige karakter van Nostalgie.

Funtasia trend sieraden          

bron van de foto: https://www.swarovski-professional.com/en-WORLD/trends-and-inspirations/new-products-and-trends/launch-fall-winter-2018-19

 

De Elegantia trend:

de sensualiteit en pracht van rijkdom in tegenstelling tot het instinct van overleving in de harde wereld van Urbania.

De Elegantia trend sieraden          

bron van de foto: https://www.swarovski-professional.com/en-WORLD/trends-and-inspirations/new-products-and-trends/launch-fall-winter-2018-19

 

In dit seizoen zijn Swarovski kristallen geïnspireerd door verhalen die de sfeer van het moment bepalen. De geschiedenis analyseert de groeiende polarisatie/scheiding van de samenleving - de wereld van Licht en Schaduw, waarin belangrijke verschillen naar voren komen: religieuze opvattingen, politiek of huidskleur. De verschillen in welvaart hebben altijd al bestaan, maar de laatste jaren zijn ze groter geworden. Dit is een beeld van een samenleving die duidelijk verdeeld is tussen "bezittelijk (rijk)" en "niet-bezittelijk (arm)".

 

Gepolariseerde / gediversifieerde standpunten zorgen voor verschillende levenswijzen en verschillende toekomstscenario's: helder, vrolijk en vol mogelijkheden, danwel vreselijk, misschien angstaanjagend en uitdaging. Swarowski benadrukt dit seizoen beide gezichtspunten van de wereld; denken dat waar licht is, er een schaduw is. Ongeacht of we vol vrolijke creativiteit en excentrieke viering zijn, of we streven naar vrede met het ethos, overleven, moeten we ervan uitgaan dat de toekomst tweeledig is. Welkom bij Herfst / Winter 2018/19: Licht & Schaduw.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden