• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Motyle (141)

Merken
Materiaal
Kleur
Sieraad Type
Steen
Toon 1 - 24 van 141

Motyle

Motyle is een prachtig juwelenmerk dat zich onderscheidt op basis van design en kwaliteit een ervaring voor elke vrouw die van handgemaakte sieraden houdt.

De drijvende kracht achter Motyle is één echtpaar: Daria Jankowiak-Byczkowska, de designer, en Patryk Byczkowsky, de manager. Het merk bestaat al sinds 2005, maar de ervaring in het ontwerpen van juwelen van Daria gaat meer dan achttien jaar terug. Inspiratie haalt Daria vooral uit de planten- en dierenwereld, maar ook menselijke uitingen als architectuur en mode vormen een inspiratiebron voor haar. Zelf beschrijft het merk haar collectie als volgt:
“Het leven, vol van energie en emotie, is een reis die we allemaal maken. Onderweg komen we vaak momenten tegen die we zouden willen koesteren. Dit soort momenten worden gevangen in “Collections Motyle”.

Motyle sieraden

Voor haar juwelen combineert het merk nieuwe technologieën met een lange traditie op het gebied van de productie van sieraden, waardoor er een expressief geheel ontstaat. Ook werkt Motyle met hoogwaardige materialen, zoals 925 zilver, 585 goud, natuurlijk leer, natuursteen en Swarowski kristallen. De kleurrijke en scherpe stenen vormen een mooi, organisch geheel met de rest van de sieraden. Opmerkelijk bij Motyle sieraden is de verborgen ‘hand van de meester’; een spoor van zijn vingerafdruk. Verrassende combinaties van materialen, bijzondere structuren en gemixte materialen creëren een warme en authentieke collectie met een uniek karakter. Het hele productieproces vindt plaats in Europa.
Zowel nationaal als internationaal heeft het merk prestigieuze prijzen in de wacht gesleept en ook in internationale modebladen als Vogue en Harper’s Bazaar is het merk al een aantal keren verschenen.