• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ostrowski Design (82)

Merken
Kleur
Steen
Materiaal
Sieraad Type
Toon 1 - 24 van 82

Ostrowski Design

Originele sieraden waar je niet omheen kunt. Echt anders dan anders.
Een karakteristiek sieradenmerk met innovatieve ontwerpen met een exclusieve uitstraling.

Het merk Ostrowski Design is ontworpen door Jacek Ostrowski, één van de meest dynamische en creatieve jonge Poolse kunstenaars.

Ostrowski Design sieraden

Jacek houdt ervan om gewoontes te doorbreken en te experimenteren. Dapper combineert hij verschillende materialen en hecht veel belang aan details en draagcomfort. Kwaliteit, design en identiteit zijn drie termen die de sieraden van Jacek Ostrowski perfect omschrijven.

De producten ontstaan uit een fascinatie voor minimalisme, structuren, ritme en kleur. OSTROWSKI DESIGN biedt een moderne en avantgarde sieradenlijn, ontworpen voor de stijlvolle vrouw die onderscheidend wil zijn. Het zijn sieraden gemaakt met gevoel, om vrouwen kracht te geven. Pure kracht van ambacht en creativiteit.

De handmatig vervaardigde sieraden bestaan volledig uit zilver 925 gecombineerd met synthetische hars, veelal gedecoreerd met Swarovski kristal of barnsteen. Origineel, vernieuwend en trendy ontwerpen.
Het zijn stuk voor stuk authentieke items met herkenbare duidelijke details en geven een persoonlijke touch aan iedere outfit.  De collecties zijn geïnspireerd op de natuur en geometrische vormen waar symmetrie en ritme domineren. Jacek Ostrowski’s sieraden hebben de perfecte balans tussen modern en apart.

OSTROWSKI DESIGN: het wereldwijd erkende merk met 15 jaar ervaring, is nu ook verkrijgbaar in Nederland.