• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Extravagant (79)

Merken
Steen
Kleur
Materiaal
Sieraad Type
Toon 1 - 24 van 79

Extravagant

Mode moet je niet altijd te  serieus nemen. Met mode kun je spelen en mode op een leuke manier laten zien. Mode inspiratie kan uit alles wat ons omringt opgedaan worden.
Soms kan kitsch zelfs een expressiemiddel zijn Door sommigen wordt kitsch als extravagant ervaren. Extravagantie hoeft niet per se eigenaardig te zijn.


Extravagantie is het vermogen om een creatieve en originele verbinding te maken tussen bijvoorbeeld outfits en sieraden. Extravagante sieraden hebben echt interessante patronen en vormen, wat voor ontwerpers vaak  een creatief en leuk en avontuur is. Dergelijke sieraden moeten intrigeren, soms schokken en veelal interesse opwekken. Extravagante sieraden moeten expressief, sterk, specifiek en kleurrijk zijn. Ze hoeven niet alleen van zilver of goud gemaakt worden maar ook  van andere metalen of materialen zoals kunsthars, glas of kunststenen.

Een zeer belangrijk item  binnen  extravagante sieraden is de ring. Een extravagante ring kan groot en expressief zijn. Hou je niet van grote ringen dan kies je voor kleinere kleurrijke ringen die tegelijkertijd kunnen worden  gedragen. Ook kunnen het ringen zijn met verschillende breedtes waarvan twee of drie aan de vinger gedragen worden; in totaal zelfs 6-7 aan één hand. Tot Extravagante sieraden behoren ook rijke, kleurrijke kettingen, soms in de vorm van een collier, extreem kleurrijk, in ongewone, fantasievolle maten, met veel glanzende stenen.

Hoe draag je de extravagante sieraden?

Doe  ééneffectief en expressief  sieraad aan, om of in. Een  ketting, oorbellen of een armband bijvoorbeeld. Kies een onderscheidend element en , als de ketting en oorbellen niet erg groot zijn, kun je ze ook goed samen dragen.