• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Minimalistic (41)

Merken
Kleur
Steen
Materiaal
Sieraad Type
Toon 1 - 24 van 41

Minimalistic

Minimalistisch uniek en simplistisch

Minimalisme - Voor veel mensen is het een manier van leven. Het is een van de grootste trends van de afgelopen jaren. We vinden het op veel manieren terug in onze leefwijze: In kunst, architectuur, interieurontwerp en mode. Het minimalisme is ook aangeslagen in de juwelenwereld. Minimalistische sieraden zijn al meerdere seizoenen erg modern, populair en dat zal voorlopig niet veranderen. In de sieradenwereld richten ontwerpers zich vooral op eenvoudige vormen, subtiliteit en materialen van de beste kwaliteit. Minimalistische sieraden hoeven niet saai te zijn en kunnen veel varianten hebben. De stijl van minimalistische juwelen contrasteert met de overtuiging dat sieraden erg moeten glimmen, groot zijn en onze outfit domineren. In minimalisme geldt: hoe minder hoe beter, omdat minder meer is.

Minimalistische Ketting: 

Colliers in minimalistische stijl zijn vooral dunne, fijngemaakte kettingen met hangers in een eenvoudige vorm. De hangers zijn vaak geïnspireerd door geometrische vormen, origami of verschillende symbolen met een specifieke betekenis.
Een minimalistische ketting is een subtiele toevoeging aan een elegante outfit. Je kunt tegelijkertijd 2 of 3 zilveren kettingen van verschillende lengtes dragen. Het ziet er geweldig uit en siert de halslijn prachtig. Elke ketting kan een ander weefpatroon hebben.
Je kunt ook zilveren sieraden combineren met andere metalen zoals geel goud.

Minimalistische Ring:

Heel vaak hebben ringen interessante vormen; geometrische vormen, dunne schijf-vorm, of ringen in de vorm van een kleine bloem of een klein kraaltje. Ze zijn verstoken van grote en opvallende decoraties zoals bijvoorbeeld gekleurde stenen.

Minimalistische Oorbellen: 

Minimalisme in het geval van oorbellen volgt dezelfde principes als van de voorgenoemde sieraden. Eenvoud, subtiliteit en geometrie zijn ook hier de belangrijkste bepalende factoren van minimalistische oorbellen. Minimalistische oorbellen zijn een goede oplossing wanneer onze outfit rijkelijk versierd is met kristallen, valletjes of borduurmotieven. Ze blijven in de schaduw, maar ze geven subtiliteit en een chique uitstraling.

Minimalistische Armband: 

De armband kan de aandacht trekken, ongeacht of deze subtiel of zeer decoratief is. Benadrukt nette polsen en voegt chique uitstraling toe. Armbanden in minimalistische stijl zijn vooral dunne, fijngemaakte, delicate kettingen met een kraaltje, hangertje of armband die bestaat uit kleine, onopvallende fijne kralen