• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Armbanden (47)

Merken
Sieraad Type
Kleur
Steen
Materiaal
Toon 1 - 24 van 47

Armbanden

Prachtige armbanden in diverse stijlen

De pols is een prachtige plek om sieraden te tonen. Al in de oudheid versierden vrouwen hun polsen met armbanden. Ze werden als amulet gedragen. Deze gewoonte wordt tot op de dag van vandaag gebruikt. Voor sommige vrouwen zijn armbanden net als een talisman; voor anderen kan het ook fungeren als basis, net zoals bijvoorbeeld een horloge. Voor de meeste vrouwen is de armband de perfecte aanvulling op de styling. Yves Saint Laurent zei het al "Accessoires verbinden en maken de styling uniek” Accessoires zijn de verbinding met jouw stijl en maken deze uniek.

Armbanden zijn perfect geschikt om je stijl te benadrukken en geven net dat stukje extra uitstraling aan je outfit. Wij bieden prachtige armbanden in diverse stijlen en verschillende materialen. Iedere armband bij La Polonita is betaalbaar en een uniek ontwerp. Voor iedere smaak en gelegenheid is er volop keuze. Wij hebben gouden en zilveren armbanden, maar ook vergulde armbanden of armbanden met zijde.

Zoek je een kleine verfijnde armband?

Kies dan voor ons Minty Dot aanbod. Minimalistische sieraden zijn de hit van de laatste seizoenen! Het meest trendy zijn delicate armbanden met subtiele decoraties zoals de oneindigheid, een hartje of geometrische tekens. Ook armbanden met een origami teken of armbanden met een enkel kraaltje zijn erg populair. Hoewel het blijkbaar een kleine toevoeging voor een outfit is, kan een minimalistische armband veel charme geven bij zelfs de meest gewone styling. Mooie armbanden kun je natuurlijk zowel dagelijks als tijdens speciale gelegenheden dragen. En als je geen echte liefhebber van minimalisme bent, draag je gewoon een paar armbanden tegelijk: Het WOW effect gegarandeerd! Zo kun je bijvoorbeeld verschillende kleine en subtiele armbanden goed naast een horloge dragen. Dat wordt een mooie- en goed passende combinatie. Voor liefhebbers van de grotere armbanden vind je in onze shop de prachtige armbanden van Motyle. Met een Motyle moderne armband wordt je outfit zeker verrijkt. Het sieradenlabel kenmerkt zich door hun speciale-, opvallende look en hoogwaardige kwaliteit. De Motyle ontwerpers werken met veel verschillende materialen en stijlen, zo is iedere armband uniek.