• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oorbellen (44)

Merken
Kleur
Steen
Materiaal
Sieraad Type
Toon 1 - 24 van 44

Oorbellen

Hippe Oorbellen zijn een favoriet onderdeel van vrouwenjuwelen. Ze zijn de meest vrouwelijke, elegante en ultieme accessoire. Vrouwen besteden veel tijd en aandacht aan details tijdens hun selectie van oorbellen. Oorsieraden kunnen natuurlijk als eyecatchers, maar ook gewoon als een elegant detail van je outfit gedragen worden. 

La Polonita biedt diverse oorbellen aan in veel verschillende stijlen van unieke ontwerpers maar bovenal voor een goede betaalbare prijs. Daardoor is er voor elk wat wils! Bij ons  koop je moderne, authentieke, tijdloze en duurzaame oorsieraden. Mooie lange hangers of glimmende steentjes die in je oren de aandacht trekken en kunnen zowel je gezicht als je outfit complementeren. Bij La Polonita zijn alle soorten verkrijgbaar: Gouden oorbellen, zilveren oorbellen, vergulde oorbellen en zelfs oorbellen in diverse structuren van geoxideerd zilver. Voor elke look en outfit is een passend paar oorbellen te vinden.

Onze collectie bevat korte en lange hangers, eenvoudige subtiele knopjes of grote opvallende oorbellen; fantasierijk met vloeiende- en bijzondere vormen. Trendy oorhangers met originele Swarovski kristallen: veel glamour! Maar ook hebben wij vrouwelijke en klassieke oorbellen verrijkt met prachtige edelstenen zoals labradoriet, agaat, roze kwarts al dan niet gecombineerd met zoetwaterparels. Bekijk hier onze collectie oorbellen voor dames en shop eenvoudig online de "earcatchers" die je zoekt.

Hoe kiest je je de juiste oorbellen voor je gezicht?

De belangrijkste  factor bij het uitkiezen van de passende oorbellen is de vorm van  u gezicht. De oorbellen zouden  tegengestelde vorm  dan van uw gezicht moeten hebben. Dat zorgt  voor meer balans.

  • Oorbellen voor rond gezicht

Als je een rond gezicht hebt  ga  voor een paar langwerpige oorbellen of oorbellen met een vierkante vorm. Deze helpen om de ronde vorm van uw gezicht te verzachten. Bijvoorbeeld vierkante oorringen of oorhangers met vierkante steen . Door deze oorbellen modellen  uw gezicht juist ronder lijkt : ronde oorringen, oorknoppen en andere soorten oorbellen met een ronde vorm.

  • Oorbellen voor vierkant gezicht

Ronde oorbellen bij een vierkant gezicht passen prachtig dus ga voor oorringen of oorhangers met een ronde vorm . Alle ronde modellen oorsieraden verzachten uw kaaklijn en laten uw gezicht er smaller uitzien. Ook druppelvormige oorbellen zorgen voor een mooie look.

  • Ooorbellen voor langwerpig gezicht

In deze geval kiest best voor korte oorbellen zoals oorknoppen .Heeft u naast een lang gezicht ook een smalle gezichtsvorm? Kies dan voor korte oorbellen die tegelijkertijd ook .

  • Oorbellen voor hartvormig gezicht

Heb je Hartvormig gezicht dan ga voor druppelvormige oorbellen.  De bredere onderkant zorgt ervoor dat uw kaaklijn breder lijkt, terwijl de smalle bovenkant uw voorhoofd smaller maakt. Ook De ronde en ovalen oorbellen zijn ook  een goede keuze voor jou.

  • Oorbellen voor ovaal gezicht

Een ovaal gezicht is erg in balans , dus deze gezichtsvorm kan eigenlijk alles hebben. Jij kan quasi elke oorbel aan oorringen, oorhangers of oorknoppen  – alles kan!